Maak carrière met STAR!

Zin om aan de slag te gaan in de petrochemische en farmaceutische industrie? En klaar om jouw carrière een duwtje in de rug te geven? One name: STAR! Als consultancybureau, gespecialiseerd in projectondersteuning binnen deze bijzondere kunstvlijt, zijn we een dragende schakel voor de meest gerenommeerde klanten. Denk daarbij aan Total, BASF, ExxonMobil, … en daar hebben we jouw talent voor nodig! Jij bent die ene ambitieuze professional met bakken potentieel die maakt dat wij optimaal kunnen fungeren.

“Ja, ja, allemaal goed en wel, maar wat hebben jullie mij te bieden?” Horen we je al denken. “Veel!” Zeggen we dan. Met de STAR Academy bieden we je na je studies opleidingen waarin je ondergedompeld wordt in bijvoorbeeld meet- en regeltechnieken of kennis kan opdoen over piping en mechanical. Vanaf de start van je opleiding verzekeren we je van een vast contract met een mooi loon en heel wat extra legale voordelen, inclusief een wagen waarmee je door de befaamde Antwerpse haven kan cruisen. Daarnaast gaan wij voor jou op zoek naar de job die perfect bij jou past. Graag jobs van kortere periodes zodat je van verschillende bedrijven kan proeven? Of liever een vaste, stabiele job? Met ons brede spectrum aan verschillende projecten doe je hoe dan ook enorm veel ervaring op.

STAR is steeds op zoek naar gemotiveerde mannen en vrouwen met goesting. Goesting om te ontdekken, bij te leren, zich te ontwikkelen of zoals onze slogan het zegt: Dare to grow!

Word jij binnenkort ook een STAR? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij geven je met plezier meer uitleg over alle mogelijkheden.


Christof Dumortier (kei toffe gast!)
c.dumortier@starpowerpeople.com
0472 99 20 31

Bedrijf gegevens

Star

E-mail

antwerpen@starpowerpeople.com

Telefoon

+32 3 206 8150

Adres

Rijnkaai 37
2000, Antwerpen
België