QA Traineeship

WAT STAAT JE TE WACHTEN?

Software Testers zijn verantwoordelijk voor de automatisatie van het testproces en zorgen zo voor een goed werkende applicatie. Ze vormen een belangrijke schakel binnen het development proces aangezien ze kritisch kijken naar processen, code optimaliseren en de kwaliteit van de applicatie bewaken.

Axxes speelt in op de vraag naar sterk technische Software Testers dankzij het Quality Assurance Traineeship. Een opleidingstrack die de basis vormt voor een succesvolle carrière als Software (Automation) Tester. Deze track omvat een 3 weken durende intensieve opleiding waar verschillende theoretische concepten, praktische use cases & soft skills worden bijgeleerd. Enkele technologieën die hierbij aan bod komen zijn: Selenium, Cucumber, Appium, Jenkins, Postman, Gherkin, …


BEN JIJ DE PERSOON DIE WE ZOEKEN?

We gaan jaarlijks op zoek naar een select aantal gemotiveerde afstudeerders. Een bewuste keuze om te werken met een beperkte groep. Zo zetten we in op een intensieve begeleiding doorheen de track en garanderen we een hoog opleidingsniveau tijdens het Traineeship.

We mikken op studenten met een eerste ervaring binnen object georiënteerde programmeertalen (Java, C#, Python, Skala, C++), die verder willen evolueren binnen een software omgeving, maar niet in de rol als fulltime softwareontwikkelaar.


WAT NA HET QA PROGRAM?

Na het succesvol afronden van de opleidingstrack, ben je klaar voor jouw eerste project! Als Test Consultant kom je terecht bij technisch uitdagende IT-projecten bij grote en middelgrote ondernemingen, binnen verschillende sectoren, in Vlaanderen en Brussel zoals: DPG Media, Katoen Natie, VRT, Brussels Airport Company, TomTom, …

Vanuit Axxes blijven we je intensief begeleiden en opvolgen dankzij coaches, buddy’s en staff-medewerkers. Samen met hen garanderen we vooruitgang in jouw carrière aangevuld met interne en externe opleidingen, trainingen, conferenties en certificatietrajecten. Beslissingen hierrond worden steeds in samenspraak met jou genomen en geïndividualiseerd naar jouw eigen behoeftes en voorkeuren in interactie met de mogelijke noden van de klant en jouw coach.

We juichen tevens initiatieven rond kennisdeling toe om jouw kennis up-to-date te houden en/of te delen met jouw Axxes collega’s. Dit kan gaan van een sessie hosten op onze interne HAXX of Re:factor conferenties tot na een aantal jaren zelf les te geven in een Traineeship.

Verder zorgen skivakanties, maandelijkse drinks, summer events, tal van sportinitiatieven, workshops, … voor een jonge en dynamische atmosfeer binnen Axxes. Onze focus op kwaliteit, groei en 'feel good' verzekert het succes bij onze klanten en van onze medewerkers!

Bedrijf gegevens

Axxes

E-mail

recruitment@axxes.com

Telefoon

+32 03 234 99 58

Website

www.axxes.com

Adres

Entrepotkaai 10
2000, Antwerpen
België